Organizatorii au anuntat programul zilei de la Indian Wells, meciul vedeta dintre Simona Halep (5 WTA) si Serena Williams (1 WTA) urmand sa aiba loc joi dimineata, nu inainte de ora 04:00, ora Romaniei. Confruntarea face parte din faza sferturilor de finala. Partida va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Partida dintre Simona si Serena va fi a cincea de pe Arena Centrala de la Indian Wells.

Ce spune Simona despre partida cu Serena

"Bineinteles, ma aştept la un meci greu. Serena este foarte puternica. O cunosc destul de bine. Am fost adversare de multe ori. Stiu ca va fi dificil sa obtin victoria, dar am am sansa mea. Va trebui sa joc la cel mai bun nivel al meu, sa fac totul pentru a castiga. Cred ca trebuie sa joc asa cum am facut-o in fiecare zi de cand am venit in SUA: agresiv, dar nu foarte puternic. Nu lovesc foarte puternic, ci rapid. Ma misc bine. Lovesc cu incredere si serviciul imi merge bine. Deci sunt in regula. Simt ca pot sa ii fac fata. Vom vedea. Este greu. Repet asta pentru ca este normal sa fie greu. Este numarul unu mondial" - Simona Halep, pentru site-ul oficial al competitiei.

Serena, despre Simona: "Este o luptatoare"

"Imi place jocul ei. Stiu ca este agresiva si este o luptatoare. Cu siguranta va trebui sa fiu pregatita, pentru ca deja m-am invins o data. O sa fie un meci bun pentru ambele jucatoare si vom vedea unde este jocul nostru in aceasta perioada" - Serena Williams, despre confruntarea cu Simona Halep.

Simona Halep si Serena Williams s-au intalnit de sapte ori de-a lungul timpului, scorul fiind 6-1 pentru jucatoarea din SUA.

2011, Wimbledon: 3-6, 6-2, 6-1 pentru Serena

2013, Roma; 6-3, 6-0 pentru Serena

2013, Cincinnati: 6-0, 6-4 pentru Serena

2014, Turneul Campioanelor: 6-3, 6-0 pentru Serena

2014, Turneul Campioanelor: 6-0, 6-2 pentru Simona

2015, Indian Wells: abandon Serena

2015, Miami: 6-2, 4-6, 7-5 pentru Serena

2015, Cincinnati: 6-3, 7-6(5) pentru Serena.