Monica Niculescu si Horia Tecau vor fi primii care vor evolua in aceasta seara la Indian Wells. Cap de serie numarul 32, Monica o va intalni de la ora 20:00 (ora Romaniei) pe Agnieszka Radwanska, din Polonia, pe terenul doi. Tot de la aceeasi ora, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Lukasz Kubot/Marcin Matkowski pe terenul 5. Ultima care va intra in scena va fi Simona Halep: o va intalni pe Ekaterina Makarova pe terenul central.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Programul jucatorilor din Romania:

Terenul doi, de la ora 20:00

Monica Niculescu (32) o va intalni pe Agnieszka Radwanska, favorita numarul 3. De-a lungul timpului, cele doua s-au intalnit de trei ori, scorul fiind 2-1 in favoarea polonezei.

Terenul cinci, de la ora 21:00

Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer (1) vs Lukasz Kubot/Marcin Matkowski

Terenul central, nu inainte de ora 06:30

In fine, pe terenul central in ultima partida a zilei se vor intalni Simona Halep (5) si Ekaterina Makarova. Meciul nu incepe inainte de ora 06:30, ora Romaniei, asa cum anunta organizatorii pe site-ul oficial. Simona si Ekaterina s-au intalni de trei ori de-a lungul timpului, scorul fiind 2-1 pentru Halep. Partida Simonei va putea fi urmarita pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.