Simona Halep a avut nevoie de 55 de minute pentru a o invinge pe Vania King (scor 6-1, 6-1) si pentru a se califica in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. "M-am miscat foarte bine astazi, am avut siguranta pe teren".

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Vania (n.r. locul 202 WTA) este o jucatoare foarte buna, este foarte rapida pe teren si loveste mingea din urcare. Am jucat foarte bine, ma simt minunat aici, sa ma intorc dupa amintiri grozave. Va multumesc pentru ca ati stat pe aceasta vreme (n.r. a plouat si a fost destul de frig). Sunt foarte fericita ca am putut sa castig acest meci. Nu este usor sa joci cand este asa frig, dar m-am incalzit foarte bine inainte si am fost concentrata pe ce am de facut. M-am miscat foarte bine astazi si ma simt bine. Imi simt muschii, picioarele si sunt in siguranta pe teren" - Simona Halep, citata de Dolcesport.

"Sunt foarte fericita ca am castigat acest meci atat de repede. Am jucat un tenis bun si ma bucur ca m-am intors. Pot spune asta. Am nevoie sa castig nişte meciuri, am nevoie de niste victorii pentru a putea crede ca pot castiga un turneu. Sunt fericita sa fiu din nou pe teren si ca pot alerga dupa fiecare minge.

Nu simt nicio presiune, doar sunt fericita ca am revenit, ca ma pot antrena din greu, ca pot juca la cel mai bun nivel al meu. Vreau doar sa ies pe teren si sa-mi fac jocul", a completat Simona Halep.

Cap de serie numarul 5 la Indian Wells, Simona Halep o va intalni in urmatoarea partida pe Ekaterina Makarova, din Rusia, locul 32 WTA.

Tot vineri, Monica Niculescu (34 WTA) a invins-o pe Heather Watson (Marea Britanie - 53 WTA) in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-2, si s-a calificat in turul trei al competitiei californiene. In urmatorul meci, Niculescu o va intalni Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA).