Isi va reveni Simona Halep la forma care a consacrat-o sau nu?! Aceasta cred ca a fost principala intrebare cu care am abordat partida inceputa cu peste 3 ore intarziere din cauza ploii. Raspunsul nu poate fi concludent. Simona a jucat bine, a avut lovituri cu care i-a ridicat pana si pe americani in picioare, dar adversarul a fost unul extrem de modest. Victorie fara emotii, economie de efort, pofta de joc, bagaj tehnic excelent. Poate ca de aici trebuie sa plecam si sa speram.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
  • Simona Halep (locul 5 WTA) - Vania King (SUA, locul 202 WTA) 6-1; 6-1

Simona merge asdar inturul 3 al turneului unde va juca impotriva sportivei ruse Ekaterina Makarova (32 WTA).

Sportiva din Romania este a cincea favorita la turneul din SUA si este detinatoarea trofeului, dupa finala castigata anul trecut in fata Jelenei Jankovic. Turneul de la Indian Wells este dotat cu premii total de 6,2 milioane de dolari.

Monica Niculescu s-a impus in fata lui Heather Watson cu 6-4, 2-6, 6-2 si se califica in turul 3 al competitiei! Britanica venea dupa un titlu castigat la Monterrey, dar Monica i-a venit de hac printr-un tenis inteligent, scrieprosport.ro. A 32-a favorita a competitiei merge in turul trei, acolo unde o asteapta un duel de foc cu Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA).

Niculescu s-a mai intalnit cu Radwanska si in urma cu trei saptamani, la Doha, atunci cand poloneza s-a impus cu 7-5, 6-1.

Agnieszka Radwanska s-a impus dupa un meci spectaculos si foarte disputat impotriva slovacei Dominika Cibulkova, scor 6-3, 3-6 si 7-5.