Rafael Nadal a spus ca el crede ca Maria Sharapova trebuie sa plateasca pentru “neglijenta” ce a dus la testul anti-doping pe care l-a picat anul acesta si a apreciat ca vestea este una “teribila” pentru tenis, scrie The Guardian.

Sticlele lui Rafael Nadal, daramate de vantFoto: Captura YouTube

“Vreau sa cred cu certitudine ca este o greseala a Mariei, ca nu a vrut sa o faca, dar este o neglijenta si asa sunt regulile. Este cinstit, acum trebuie sa plateasca”, a spus detinatorul a 14 titluri de grand slem.

Intrebat daca el citeste personal toate comunicarile privind anti-dopingul, spaniolul a replicat: “Sa fiu sincer, nu le citesc. Il am pe doctorul meu, am incredere in el. Doctorul meu este doctorul federatiei spaniole de tenis de multi ani. Este doctorul tuturor jucatorilor spanioli de tenis si toata increderea in el. Si nu iau niciodata nimic fara ca el sa stie”.

Nadal spune ca nu a auzit pana acum de meldonium si a insistat ca nu a fost niciodata in situatia sa fi luat ceva ce a fost apoi declarat ilegal.

Jucatorul a spus ca a fost “un tip absolut curat” si ca a luat doar antiinflamatoarele Fenbufen si Voltaren, apa cu saruri minerale pe teren, impreuna cu “lucruri naturale”.

“Chiar nu stiu nimic despre doping si sunt un tip complet curat. Am muncit atat de mult de-a lungul intregii mele cariere si cand ma accidentez, asta e. Nu iau niciodata nimic