Dupa ce Maria Sharapova declarase forfait in urma cu doar cateva zile, un alt nume mare a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Doha - Serena Williams. Liderul mondial a precizat ca nu este la 100% din punct de vedere fizic, din cauza unei raceli.

Serena Williams, cu pumnul ridicatFoto: ausopen.com

Pe 10 februarie, Maria Sharapova a anuntat ca este nevoita sa renunte la turneul de la Doha, din cauza unei accidentari la antebratul stang.

Nici pentru Serena Williams lucrurile nu stau mai bine, liderul mondial declarand forfait la randul ei. "Din pacate trebuie sa ma retrag din Turneul de la Doha, deoarece am o raceala si nu simt ca sunt la 100%. Imi trebuie ceva timp sa ma recuperez" - Serena Williams, citata de WTA.

In aceste conditii, Simona Halep va fi cap de serie numarul doi la competitia pe care a reusit sa o castige in 2014. Favorita numarul unu va fi Angelique Kerber (ultima castigatoare de la Australian Open). Alte nume importante care vor participa sunt: Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Lucie Safarova (campioana en-titre).

Turneul de la Doha se va disputa in perioada 22-28 februarie, iar principalele meciuri ale competitiei vor fi LiveText pe HotNews.ro. In Romania, turneul va fi transmis in direct pe Digisport 2.

"Qatar Total Open" de la Doha se va disputa pe hard, face parte din categoria "Premier" si are premii in valoare totala de $2.517.250. In 2015, competitia a fost castigata de Lucie Safarova, iar in 2014 de Simona Halep.