Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA.

De doua ore si 34 de minute a avut nevoie Pliskova pentru a aduce primul punct al Cehiei in meciul din sferturile FedCup cu Romania. A fost 6-7(4), 6-4, 6-2 pentru Karolina.

Ce a spus Simona Halep dupa meci:

"Mi-am dorit foarte mult sa castig azi, am fost foarte aproape din nou, dar nu am reusit. De o perioada de timp nu mai reusesc sa inchei meciurile. Spre sfarsit am facut cateva crampe, este normal, pentru ca nu prea m-am antrenat, am fost bolnava.

Cred ca nu am fost prea inspirata la deciziile pe care le-am luat in timpul punctelor. La 5-4 m-am enervat cam mult. De obicei nu fac acest lucru, tin in mine, acum am refulat si mi-am pierdut din energie.

Publicul a fost deosebit, a fost alaturi de mine pana in ultimul moment. Dar cehii parca au avut o galerie mai galagioasa, ne-au dominat un pic. Am dat tot ce am putut, cred ca am jucat ok, dar se putea mai bine. Fizic fost ok, am fost aproape de maximum. Sunt bine, incerc sa ma recuperez pana maine" - Simona Halep.

Vezi aici o FOTOGALERIE de la meciul Simonei Halep: