Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, vineri, ca nu este foarte trista ca a fost eliminata in semifinale la turneul de la Sydney, subliniind ca a jucat destul de bine, desi nu s-a concentrat la fiecare punct, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Svetlana Kuznetova a jucat foarte bine, cu mult topspin. Eu am incercat sa-mi fac jocul, sa fac un meci bun inainte de Australian Open. Sunt bine. Cred ca am jucat destul de bine. Dar nu am fost concentrata la fiecare punct. Nu sunt foarte trista ca am pierdut, dar sunt dezamagita", a afirmat Halep.

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a ratat calificarea in finala turneului de la Sydney, fiind invinsa, vineri, cu scorul de 7-6 (5), 4-6, 6-3, de rusoaica Svetlana Kuznetova, locul 25 WTA.

Partida din semifinale a inceput joi, cand a fost intrerupta din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru Halep, dupa 42 de minute.

In finala, rusoiaca o va intalni, tot vineri, pe Monica Puig, locul 94 WTA, venita din calificari, care a beneficiat de abandonul sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 14 WTA si cap de serie numarul 8, la scorul de 6-0 pentru jucatorea portoricana. Si aceasta semifinala a fost intrerupta joi, la scorul de 4-0 si 15-0, continuand vineri.

Calificarea in semifinale este recompensata la turneul de categorie Premier de la Sydney cu un premiu de 36.600 de dolari si cu 185 de puncte WTA.

Urmatoarea competitie la care va participa Simona Halep este Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va incepe luni.