Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, declara ca isi doreste ca anul viitor sa obtina o medalie olimpica, dar si primul Grand Slam din cariera, punand ochii pe Roland Garros, scrie Digi Sport. Sportiva a mai aratat ca isi doreste sa fie sanatoasa pentru a putea juca, aratand ca in ultima peroada a avut cateva probleme si se afla sub tratament, insa spera sa fie apta sa joace la cel mai inalt nivel la turneul de la Brisbane, programat in perioada 3-9 ianuarie.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Participarea la Olimpiada e unul dintre cele mai importante obiective. Trebuie sa fiu sanatoasa, ca sa pot juca. Imi doresc o medalie, daca se poate, dar nu e usor", a declarat Halep.

Tot in 2016, Simona Halep spera sa poata sarbatori si castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera: "Eu mi-as dori Roland Garros. E Paris, am castigat la juniori si poate ar fi mai frumos. dar oricarea ar fi, nu conteaza. Conteaza sa castig un Grand Slam. M-am pregatit foarte bine si chiar sunt pregatita sa fac fata la meciurile grele. Nu stiu daca se va realiza acest vis, dar am incredere si muncesc pentru el", a spus Halep.

"Nu o sa fie usor, pentru ca eu am fost bolnava cu stomacul in aceasta perioada, inca mai iau tratament si sper sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Brisbane. Vreau doar sa-mi revin total si apoi obiectivul principal e Australian Open", a explicat Halep.