Biletele pentru partida Romania-Cehia, contand pentru Turul I din Grupa Mondiala Fed Cup sunt disponibile in reteaua Eventim, incepand de joi, 12 noiembrie 2015, informeaza Federatia Romana de Tenis intr-un comunicat de presa.

FedCupFoto: fedcup.com

Preturile biletelor variaza de la 50 de lei/zi (pentru prescolari, elevi, studenti si pensionari) la 90 de lei/zi. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in ziua respectiva.

Intalnirea dintre Romania si Cehia va avea loc in zilele 6 si 7 februarie 2016, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa sambata (6 februarie), iar duminica (7 februarie) celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu (in functie de rezultat).

Meciurile vor putea fi urmarite in direct pe Dolcesport.

Program sferturi:

Romania - Cehia

Germania - Elvetia

Franta - Italia

Rusia - Olanda.

* Echipele trecute primele sunt gazda.

Daca va trece de Cehia, Romania se va duela in semifinale cu invingatoarea partidei dintre Germania si Elvetia.

Cum arata in conditii normale echipa cea mai buna a Romaniei:

Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru. Mai pot face parte din echipa (in functie de diversi factori) Raluca Olaru si Andreea Mitu.

Cehia are in componenta nume importante ale tenisului mondial precum: Petra Kvitova, Lucie Safarova, Karolina Pliskova si Andrea Hlavackova.