Situatia antrenorului Simonei Halep pentru anul viitor si-a gasit raspuns, Darren Cahill urmand sa o pregateasca pe numarul doi mondial incepand cu ianuarie 2016.

Simona Halep si Darren CahillFoto: OpenTenis.ro/ Neal Trousdale

"Incepand din luna ianuarie 2016, antrenorul personal al Simonei Halep va fi Darren Cahill. Antrenorul australian isi va pastra si rolul de analist de tenis masculin pentru reteaua americana de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam, fara ca acest lucru sa il impiedice sa o antreneze pe Simona full time" - Virginia Ruzici, intr-un comunicat de presa trimis catre redactia HotNews.ro.

Informatia a fost confirmata si de Simona Halep, pe pagina personala de Facebook. "Incepand din ianuarie 2016, antrenorul meu personal va fi Darren Cahill".

Simona Halep a inceput colaborarea cu Darren Cahill din luna martie a acestui an, prin intermediul programului de dezvoltare gandit de Adidas (n.r. Player Development Program).

Printre altele, alaturi de Cahill, Halep a castigat in acest an Indian Wells (cel mai important titlu de pana acum al Simonei), a jucat finala de la Toronto si a ajuns in semifinale la Cincinnati si US Open.

In varsta de 50 de ani, Cahill este un antrenor apreciat in lumea tenisului, acesta lucrand de-a lungul timpului cu nume importante precum Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Fernando Verdasco, Ana Ivanovic si Daniela Hantuchova.