O infragere a Simonei Halep naste multe comentarii, iar printre cei care au discutat pe marginea infrangerei cu Agnieszka Radwanska s-a aflat si Ioan Stan, primul antrenor al numarului doi mondial. "Sunt dezamagit. Nu are nicio idee de joc, iar voleul ei este penibil", a spus Stan.

Simona HalepFoto: captura Dolcesport

"Sunt dezamagit de antrenorul ei in primul rand. N-ati vazut cate mingi la mana a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu stiu ce antrenor ii spune sa faca treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reusit sa faca break, desi a avut cateva oportunitati, pentru ca a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a functionat capul!

Ati vazut si gestul ei sugestiv, facut de nenumarate ori, cu lovitura in cap. Am observat ca, in tribuna, si taica-sau facea acelasi gest si se vedea clar ca era marcat de ce se intampla pe teren. Nu putem afirma ca a fost demoralizata dupa meciul cu Sharapova. Rusoaica este in mod clar mai buna decat ea. Intr-o zi buna, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel" - Ioan Stan in Ziarul Ring.

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor dupa ce a pierdut in doua seturi meciul cu Agnieszka Radwanska.

Cele mai importante performante ale Simonei in 2015 au fost castigarea turneului de la Indian Wells (primul titlu din categoria Premier Mandatory) si semifinala de la US Open.

De asemenea, Simona a mai reusit: semifinala la Miami, semifinala la Stuttgart, sferturi la Birmingham, finala la Toronto, finala la Cincinnati.

La capitolul esecuri intra: primul tur la Madrid (unde jucase finala cu un an inainte), turul doi la Roland Garros (disputase finala in 2014), turul intai la Wimbledon (semifinalista in 2014) si eliminare din grupe la Turneul Campioanelor (disputase finala in 2014).