Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor impotriva Mariei Sharapova, sportiva pe care nu a invins-o niciodata pana acum (este 5-0 pentru rusoaica). Cu toate acestea, Adrian Marcu (fost antrenor al Simonei) a precizat ca este timpul ca Halep sa o invinga pe Maria. "Oricat de bine pregatita ar fi, Sharapova nu poate sa o invinga acum pe Simona. Sunt convins ca Halep este favorita", a spus Marcu.

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

"Simona putea sa o bata si pana acum pe Sharapova. Maria vine dupa o perioada lunga in care nu a jucat. Oricat de bine ar fi pregatita, nu poate sa o invinga acum pe Simona. Sunt convins ca Simona este favorita in fata ei.

Cu Pennetta s-ar putea sa aiba un meci mai greu. Pennetta e mai relaxata, ea zice ca nu o sa mai joace, dar nu stiu daca o sa fie asa, mai ales ca la anul sunt Jocurile Olimpice. N-ar fi rau pentru Italia o medalie la tenis. Dar nici Pennetta n-a jucat foarte bine dupa US Open, asa ca...

Radwanska este o jucatoare care desi pe a doua jumatate a anului a revenit intr-o forma bine, pentru ca prima jumatate a fost catastrofa, nu o poate bate pe Simona nici intr-o forma buna" - Adrian Marcu, pentru DolceSport.

Programul primelor doua zile de la Turneul Campioanelor:

Duminica, 25 octombrie

De la ora 09:00: Simona Halep - Flavia Pennetta

De la ora 13:30 Maria Sharapova - Agnieszka Radwanska

Luni, 26 octombrie

De la ora 13:00 Garbine Muguruza - Lucie Safarova

Nu inainte de ora 14:30: Petra Kvitova - Angelique Kerber.

Componenta grupelor de la Turneul Campioanelor:

Grupa Rosie:

1. Simona Halep

2. Maria Sharapova

3. Agnieszka Radwanska

4. Flavia Pennetta

Grupa Alba:

1. Garbine Muguruza

2. Petra Kvitova

3. Angelique Kerber

4. Lucie Safarova.