​Simona Halep se afla la doar o saptamana distanta de startul Turneului Campioanelor, competitie unde va fi cap de serie numarul unu. Ioan Stan, primul antrenor al jucatoarei, a vorbit despre norocul pe care il are sportiva din Constanta. "Este o jucatoare urmarita de noroc, prinde culoare bune, i se accidenteaza adversarele", a spus Stan.

Simona Halep, la WuhanFoto: wuhanopen.org

Despre Turneul Campioanelor

"Daca se va reface total, este posibil orice, dar Turneul Campioanelor este o competitie extrem de grea pentru ca este sfarsit de an si s-a acumulat foarte multa oboseala. Eu cred ca daca va prinde o forma buna si daca va avea noroc, va face o figura frumoasa" - Ioan Stan, conform Ring.

Despre norocul Simonei Halep

"Si spun ca Simona este urmarita de noroc peste tot. Are noroc pentru ca ori pica pe un culoar bun în turnee, ori are adversar puternic, dar acesta abandoneaza si trece mai departe, ori, acum, Serena a ieșit din top si ea ajunge pe primul loc… asta este noroc, nu este altceva. si ca sa dau un citat din Caragiale: «Norocul e puţin si lumea e multa»" - Ioan Stan pentru Ziarul Ring.

Cine s-a calificat pana acum la Turneul Campioanelor

Simona Halep, Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska.

Cine lupta pentru ultimele doua locuri

Lucie Safarova, Flavia Pennetta, Timea Bacsinszky, Venus Williams, Carla Suarez Navarro, Karolina Pliskova si Belinda Bencic.

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, intrecerea fiind dotata cu premii totale in valoare de $7.000.000.

Ultima castigatoare este Serena (care nu va participa in 2015): 6-3, 6-0 cu Simona Halep. Jucatoarea noastra va fi cap de serie numarul unu la Singapore.