Pe 25 octombrie va debuta Turneul Campioanelor, competitie unde Simona Halep a obtinut calificarea de mai mult timp. Cu toate ca va fi favorita numarul unu (dupa retragerea Serenei Williams), Simona Halep nu este vazuta drept o posibila castigatoare a turneului de italienii de la oktennis.it: "Nu i-a mers bine la turneele importante".

Simona Halep, la WuhanFoto: wuhanopen.org

"Pare curios, dar numarul unu in Race este Simona Halep, cea careia nu i-a mers prea bine la turneele de Grand Slam. Anul trecut, jucatoarea din Constanta a disputat finala de la Paris, insa in 2015 nu a trecut de semifinale la US Open si de sferturi la Melbourne. La celelalte doua, Roland Garros si Wimbledon, a fost eliminata prematur" - oktennis.it, conform Digisport.

De asemenea, jurnalistii italieni mai cred ca Turneul Campioanelor nu va fi unul stralucit, tinand cont de faptul ca o singura jucatoare este in forma in acest moment: Garbine Muguruza.

Mai sunt patru locuri disponibile pentru competitia de la Singapore, iar pentru acestea se lupta jucatoarele: Agnieszka Radwanska (Polonia), Angelique Kerber (Germania), Lucie Safarova (Cehia), Flavia Pennetta (Italia), Timea Bacsinszky (Elvetia), Carla Suarez Navarro (Spania), Venus Williams (SUA), Karolina Pliskova (Cehia) si Belinda Bencic (Elvetia).

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, intrecerea fiind dotata cu premii totale in valoare de $7.000.000.

Ultima castigatoare este Serena (care nu va participa in 2015): 6-3, 6-0 cu Simona Halep. Jucatoarea noastra va fi cap de serie numarul unu la Singapore.