​Simona Halep a revenit in tara dupa abandonul suferit la "China Open", numarul doi mondial incepand recuperarea dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile. "Sunt bucuroasa ca am parte de o recuperare buna", a precizat Halep pe contul personal de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

"M-am intors (n.r. in Romania) dupa o deplasare greuta, insa sunt bucuroasa ca sunt acasa si ca am parte de recuperare buna pentru tendon. Este o inflamatie de care trebuie sa am mare grija. Va multumesc ca ma sustineti mereu" - Simona Halep, pe contul personal de Facebook.

La "China Open" de la Beijing, Simona Halep a abandonat in primul tur, in timpul meciului cu Lara Arrabuarrena. Dupa 50 de minute de joc, la scorul de 5-4 pentru jucatoarea din Spania, Simona s-a retras din cauza problemelor de la tendonul lui Ahile.

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, intrecerea fiind dotata cu premii totale in valoare de $7.000.000. Jucatoarea noastra este calificata si spera sa se recupereze total pana la start.

Ultima castigatoare este Serena (care nu va participa in 2015): 6-3, 6-0 cu Simona Halep. Jucatoarea noastra va fi cap de serie numarul unu la Singapore.