Simona Halep a precizat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Beijing, ca este accidentata la tendonul lui Ahile. "In aceasta perioada, mereu apar accidentarile, pentru ca am jucat foarte mult. Nu este usor, dar voi face tot ce pot", a spus numarul doi din ierarhia WTA.

Simona HalepFoto: usopen.org

Despre accidentare

"In aceasta perioada a anului accidentarile apar pentru ca am jucat foarte mult. Am ceva probleme la tendonul lui Ahile. Nu este usor, dar incerc sa fac tot ce pot" - Simona Halep.

Despre faptul ca va fi cap de serie numarul unu

"Poti crede ca e o oportunitate sa joci bine daca esti favorita, dar toata lumea joaca bine aici, iar saptamana trecuta am pierdut dupa ce am avut 5-1 in decisiv, asa ca nu este usor sa reusesti. Dar vreau sa elimin frustrarea si sa merg inainte. Acest turneu este deschis, este foarte important pentru fiecare, asa ca pot spune ca am sanse, dar e devreme sa ma gandesc la asta" - Simona Halep.

Despre turneul de la Beijing

"Este frumos sa revin la Beijing, este un mare turneu, unul dintre cele mai mari, asa ca ma bucur de timpul petrecut aici. Este un pic diferit, deoarece China este diferita de tara mea si de Europa, dar este dragut sa vezi ceva diferit" - Simona Halep.

Despre eliminarile de la Roland Garros si Wimbledon

"Pot sa spun ca acele turnee m-au ajutat (n.r. Roland Garros si Wimbledon). Pentur ca dupa ele am eliminat presiunea si am vrut doar sa intru pe teren pentru a juca tenisul meu" - Simona Halep.

China Open este un turneu din categoria Premier Mandatory, cu premii totale in valoare de $4.720.380. Competitia se va desfasura in perioada 3-11 octombrie, iar Simona Halep va fi favorita numarul unu. In 2104, competitia a fost castigata de Maria Sharapova: 6-4, 2-6, 6-3 cu Petra Kvitova.

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, intrecerea fiind dotata cu premii totale in valoare de $7.000.000. La competitie iau parte cele mai bune opt jucatoare din ierarhia WTA. S-au calificat pana acum Serena Williams (nu va participa), Simona Halep si Maria Sharapova. Ultima castigatoare este Serena: 6-3, 6-0 cu Simona Halep. Jucatoare noastra va fi cap de serie numarul unu la Singapore.