Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a fost infranta astazi in mod surprinzator de Denisa Allertova, locul 74 WTA, in sfertul de finala al Turneului de la Guangzhou (China), cu scorul 4-6, 3-6. In fata unor tribune descurajant de goale, Halep a parut vlaguita in fata unei adversare care a facut un meci mare.

Simona Halep, la GuangzhouFoto: wtatennis.com

Meciul nu a avut practic istoric, Denise Allertova conducand in permanenta ostilitatile in ambele seturi. Simona Halep a dat senzatia ca poate reveni in setul doi, cand a ajuns de la 1-5 la 3-5, dar a fost suficient ca Allertova sa serveasca bine pentru a castiga meciul.

  • Evolutia LIVESCORE a meciului Simona Halep - Denise Allertova

Setul 2: Halep - Allertova 4-6, 3-6

3-6. Game over!

3-5. Simona Halep isi castiga serviciul si trebuie sa reziste asaltului pe serviciul Allertovei ca sa ramana in meci. Simona pare totusi vlaguita, nu-i sclipesc ochii a dorinta de victorie

2-5. Break reusit in sfarsit de Simona. Are sansa se reintre in meci

1-5. Incredibila desfasurare a meciului: Simona si-a pierdut serviciul la zero

1-4. Cehoaica si-a consolidat break-ul din game-ul precedent. Mai ingrijorator e ca Allertova are raspunsul corect la toate provocarile Simonei.

1-3. Lucrurile arata tot mai rau pentru Simona. Parca ii lipseste linia calauzitoare, e tot mai sovaielnica

1-2. Game de mare lupta, castigat in cele din urma de Allertova

1-1. Inceput mai bun de set, in comparatie cu primul. Simona a cistigat ceva la precizia loviturilor

0-1. Simona Halep pierde primul game, pe serviciul cehoaicei, si da din cap neincrezatoare. Da, e greu de crezut ca o tine in sah locul 74 WTA. Dar Simona e specialista in reveniri de la 0-1, nu-i asa? Ii place sa se joace cu nervii suporterilor :)

Setul 1: Halep - Allertova 4-6

4-6, set Allertova. Simona si-a pierdut serviciul extrem de usor, iar Denise Alertova nu a ezitat in fata sanselor date de erorile nefortate ale Simonei Halep. Primul set a fost practic fara istoric, sa vedem daca Simona poate trage de ea pentru o revenire in setul 2

4-5 (Break la zero realizat de Simona Halep, care revine in meci! Romanca urmeaza la serviciu si poate sa egaleze la 5. Foarte ezitanta in primele game-uri, Halep da semne ca a citit jocul cehoaicei si a gasit antidotul. Sa vedem daca poate lega trei game-uri consecutive)

3-5

2-5

2-4

1-4 (Halep a irosit cateva mingi de break, cehoaica Allertova a reusit in cele din urma sa-si castige serviciul)

1-3 (Primul game reusit de Halep pe serviciul propriu, dupa un inceput slab de meci)

0-3

0-2

0-1

----------------------

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat miercuri dupa ce a reusit accederea in sferturile de finala la Guangzhou (China), ca este fericita pentru ca a ajuns in aceasta faza a competitiei, dar si pentru ca a reusit sa joace foarte bine, informeaza wtatennis.com, citat de Mediafax.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a trecut in optimi de sportiva ungara Timea Babos, locul 76 WTA, scor 6-4, 6-0, in 66 de minute.