Partida dintre Serena Williams si Roberta Vinci a oferit pe langa un tenis spectaculos si multe momente tensionate, camerele tv reusind sa surprinda doua dintre acestea. Dupa ce a castigat un punct, Serena i s-a adresat adversarei cu "yes, bitch, yes", in timp ce Roberta, iritata de faptul ca publicul se manifesta mult prea zgomotos la punctele castigate de Serena, a raspuns printr-un: "E ora applaudite anche me, cazzo".

Reactie dura a Serenei Williams la adresa Robertei VinciFoto: Captura Vimeo.com

Serena a pierdut surprinzator partida cu Roberta din semifinalele de la US Open (6-2, 4-6, 4-6 - meciul a durat putin peste doua ore), ratand astfel sansa de a castiga toate turneele de Grand Slam din acest an (n.r. Marele Slam).

Partida de pe Arthur Ashe a fost una spectaculoasa, cu rasturnari de situatii si cu multe momente tensionate.

Suparata ca jocul nu ii iesea si ca adversara facea tot mai multi pasi catre o victorie istorica, Serena "a scapat" cuvinte mai putin auzite pe terenurile de tenis. Dupa ce a castigat un schimb, liderul mondial a urlat catre adversara: "yes, bitch, yes" (traducerea mot a mot pe google translate).

Nici Roberta nu s-a lasat insa mai prejos, exact ca si in schimurile de pe teren. Iritata de faptul ca publicul de pe Arthur Ashe se manifesta mult prea zgomotos la punctele castigate de Serena, Vinci le-a raspuns dupa un punct superb castigat: "E ora applaudite anche me, cazzo".

Vezi aici reactia Serenei Williams:

Vezi aici raspunsul Robertei Vinci: