Perechea Raluca Olaru/Irina Begu va juca, duminica, in optimi la dublu, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, tot in aceeasi faza a competitiei urmand sa evolueze la dublu mixt si cuplul Simona Halep/Horia Tecau, conform programului anuntat de organizatori, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Begu si Olaru vor intalni perechea Yung-Jan Chan/Hao-Ching Chan (Taiwan), cap de serie numarul 9, pe terenul 17, nu mai devreme de ora 19.30.

Dupa meciul lui Begu si Olaru, tot pe terenul 17, va urma intalnirea dintre Simona Halep si Horia Tecau cu perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjic (Germania/Serbia), favorita numarul 8.

Simona a declarat, sambata noapte, dupa calificarea in optimi la simplu feminin US Open, ca abia asteapta ca joace din nou la dublu mixt cu Horia Tecau, subliniind ca meciul cu perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjic (Germania/Serbia), favorita numarul 8, va fi foarte greu.

"Abia astept sa joc, chiar am vorbit cu el Horia Tecau dupa meci, a zis ca abia asteapta si el sa jucam, am prins drag de acest dublu mixt si sper sa castigam cat mai mult, dar va fi un meci greu", a afirmat Halep.

Perechea Simona Halep/Horia Tecau a invins, joi, cu scorul de 6-1, 6-2, in 46 de minute, cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero, si s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu mixt de la US Open.