Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam.

Simona Halep, la US OpenFoto: usopen.org

"A fost o prima saptamana buna pentru mine. Am venit fara asteptari, dupa Roland Garros si Wimbledon nu ma gandeam ca o sa am rezultate bune aici. Dar sunt in a doua saptamana si ma simt fericita. Ma simt increzatoare, simt ca am sanse la acest turneu", a afirmat romanca, potrivit Mediafax.

Halep a spus ca i-a fost dificil la inceputul meciului cu Shleby Rogers, deoarece evolua pentru prima data in nocturna pe arena principala a complexului de la Flushing Meadows. "Nu am jucat foarte bine. A fost pentru prima data cand am jucat in sesiunea de seara si nu am simtit mingea la inceputul meciului. Este o diferenta mare intre a juca seara si a evolua ziua. Si vremea a fost mai rece azi, au fost conditii diferite. Dar apoi mi-am gasit ritmul si am inceput sa fiu din nou agresiva. A fost bine la final", a explicat ea.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers.

Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu capul de serie 24 Sabine Lisicki , ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.