Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 9 WTA si cap de serie numarul 6, calificandu-se in semifinalele turneului de la Cincinnati, potrivit Mediafax.

Partida a durat o ora si 49 de minute.

In penultimul act al competitiei de categorie Premier 5, Williams va evolua cu invingatoarea din partida dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 20 WTA si cap de serie numarul 14, si sportiva ceha Lucie Safarova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 7.

In aceeasi faza a competitiei, Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va evolua, sambata, nu inainte de ora 03.30, cu Anastasia Pavliucenkova, locul 34 WTA.

In cazul unui succes cu Pavlicenkova, romanca va juca in semifinale cu invingatoarea dintre Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 41 WTA, jucatoare venita din calificari, si Jelena Jankovici din Serbia, locul 25 WTA.

Calificarea in semifinale la Western&Southern Open este recompensata cu un premiu de 120.500 de dolari si cu 350 de puncte WTA.