A abandonat in finala turneului "Premier 5" de la Toronto (din cauza problemelor medicale), iar programul ei va fi foarte incarcat in urmatoarea perioada. Simona Halep va juca la Cincinnati (este calificata direct in turul doi), New Haven si US Open. Acest program ar putea fi insa modificat in functie de starea fizica a jucatoarei de pe locul trei WTA.

Simona HalepFoto: Captura video

Ce spune Simona Halep

"In primul rand trebuie sa ma recuperez in cateva zile. Apoi ma gandesc sa joc la Cincinnati pentru ca intru direct in turul doi, asa ca destul timp sa ma recuperez. Dar vom vedea. Apoi voi juca la New Haven. Si apoi la US Open. Nu voi schimba nimic momentan. Vom vedea in urmatoarele zile" - Simona Halep, la finalul partidei cu Belinda Bencic.

La Cincinnati (turneu care se disputa in aceasta saptamana), Simona este calificata direct in turul doi, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre Daniela Hantuchova (Slovacia 67 WTA) - Kristina Mladenovic (Franta - 40 WTA).

Conform tragerii la sorti, Halep se afla pe parte de tablou a Mariei Sharapova, acest duel putand fi posibil in semifinale. Serena Williams este favorita numarul unu, Maria este doi, iar Simona este trei.

Pe langa Simona, la Cincinnati mai participa si Irina-Camelia Begu (28 WTA): va juca in runda inaugurala cu Alize Cornet (locul 27 WTA).

Turneul "Premier 5" de la Cincinnati va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.

Cincinnati - debuteaza pe 17 august (a ajuns in sferturi anul trecut), New Haven - debuteaza pe 24 august (turul doi), US Open - incepe pe 31 august (turul trei).