Nick Kyrgios are probleme majore de comportament si ar trebui sanctionat, a spus Stan Wawrinka, dupa ce australianul a facut un comentariu total nepotrivit in timpul unui meci dintre ei, informeazaReuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kyrgios, cunoscut pentru izbucnirile si injuraturile proferate atat pe teren cat si in afara lui, a facut un comentariu despre prietena lui Wawrinka in timpul setului doi al intalnirii”.

“Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale”, a spus Kyrgios, declaratii surprinse de camerele TV. Thanasi Kokkinakis este coleg cu Kyrgios in echipa de Cupa Davis a Australiei.

“Imi pare rau sa-ti spun asta, amice”, a adaugat Kyrgios.

Elvetianul s-a separat de sotie anul trecut si se pare ca are o relatie cu jucatoarea croata de tenis Donna Vekic.

Nu este clar daca Wawrinka a auzit insulta in timpul meciului, pentru i-a strans mana adversarului sau dupa ce a abandonat in setul trei.

Antrenorul elvetianului, Magnus Norman l-a criticat pe australian pe Twitter dupa aceea.

“A fost ceva josnic din partea lui Nick Kirgios. Sper ca ai oameni in jurul tau care sa te invete cate ceva despre viata in seara asta”, a scris Norman.

Kyrgios spune insa ca a raspuns unor insulte ale lui Wawrinka.

"Cam devenise jignitor cu mine. Au fost niste momente incinse. Nu stiu ce sa zic. Pur si simplu mi-a scapat”, s-a explicat Kirgios.

In conferinta de presa Wawrinka a fost foarte dur: "Sper ca ATP va lua masuri majore impotriva lui deoarece nu are nicio scuza, chiar daca e tanar. In fiecare meci are probleme. In fiecare meci se comporta foarte rau”.

“Nu e prima oara cand are probleme mari pe teren in modul cum vorbeste si cum se comporta”, a adaugat elvetianul.