Jucatorul Adrian Ungur, locul 199 ATP, a fost invins, vineri, de slovacul Martin Klizan, 38 ATP, 6-4, 6-2, 6-0, astfel ca scorul general al intalnirii Romania - Slovacia, contand pentru calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, este acum 1-1, informeaza Mediafax.

Adrian UngurFoto: Agerpres

Meciul a durat o ora si 33 de minute.

"La 4-4 in primul set s-a rupt filmul. (...) Din pacate este jucator de top 40 si diferenta asta de clasament s-a vazut astazi", a afirmat Ungur dupa meci, la TVR.

In prima confruntare a zilei, Marius Copil, locul 180 ATP, l-a invins, cu scorul de 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), pe Norbert Gombos, locul 126 mondial.

Sambata, de la ora 15.00, va avea loc meciul de dublu Florin Mergea/Horia Tecau - Andrej Martin/Igor Zelenay. Echipele pentru acest meci de dublu pot fi insa schimbate cu o ora inainte de joc.

In ultima zi a intalnirii, duminica, Marius Copil il va intalni pe Martin Klizan, de la ora 11.30, iar Adrian Ungur va juca impotriva lui Norbert Gombos.

Intalnirea dintre Romania si Slovacia se desfasoara la Club Idu din statiunea Mamaia.

Echipa care va castiga intalnirea se va califica in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, iar echipa care va pierde va juca in turul I din Grupa I, Zona Euro/Africana.