​Zambitoare si relaxata. Asa a aparut, miercuri, Simona Halep la intalnirea cu jurnalistii, care a avut loc in incinta Arenelor BNR (acolo unde se desfasoara in aceasta perioada BRD Bucharest Open). Numarul trei in ierarhia WTA, Simona a vorbit despre pauza pe care a luat-o, despre sezonul de pe hardul american (care va incepe in urmatoarele saptamani) si despre cine ii va fi antrenor la US Open.

Simona Halep, zambitoare la intalnirea cu jurnalistiiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Venita dintr-o vacanta dupa eliminarea prematura de la Wimbledon (in turul intai), Simona a parut relaxata si cu mare pofta de a reveni pe teren in meciurile oficiale. A raspuns clar la toate intrebarile, nu s-a sfiit sa vorbeasca nici despre urmatorul meci din FedCup (competitie unde si-a atras antipatii dupa ce nu a participat la meciul Romaniei cu Canada), dar nici despre neimplinirile din ultima perioada.

De asemenea, Halep a precizat si cine ii va fi antrenor la editia din 2015 a turneului de la US Open.

Despre cine o va antrena la US Open

"O sa particip si la Toronto, inainte de Cincinnati. Voi continua sa ma antrenez pe hard cu Darren Cahill", a precizat Simona (sportiva nu a vorbit nimic despre Daniel Dobre, semn clar al intreruperii colaborarii dintre cele doua parti)" - Simona Halep.

Despre pauza de dupa Wimbledon

"Mi-as fi dorit sa joc la Bucuresti, mai ales dupa ce am castigat prima editie. Cred insa ca am luat decizia buna, aveam nevoie de o pauza dupa eliminarea rapida de la Wimbledon. Am fost acasa la Constanta, dar nu am fost la plaja. Nu pot sa stau departe de tenis. Dupa ce am parasit turneul de la Wimbledon, am mai ramas cateva zile la Londra, am stat in tribune si am vazut meciuri. A fost tare placut sentimentul" - Simona Halep.

Despre FedCup - intalnirea cu Cehia

"Mai este destul timp pana la meciul cu Cehia, mai sunt multe turnee pana atunci. Vom veni cu toatele dupa Australian Open (n.r. fetele care vor fi convocate la echipa). Sper sa fiu convocata de Alina Tecsor (capitanul nejucator al echipei de FedCup a Romaniei)" - Simona Halep.

Despre sezonul american de hard

"Sper sa joc bine si sa ajung cat mai departe. Nu am ce pierde, mai ales dupa parcursul de anul trecut. Sper sa nu simt presiune si sa joc un tenis bun. Dintre toate suprafele, hardul mi se potriveste cel mai bine" - Simona Halep.

Despre cine ar putea castiga BRD Bucharest Open

"Sunt multe fete bune la acest turneu, Romania poate spera la castigarea competitiei. Vor fi meciuri interesante, mai ales ca fetele vor fi multe pe aceeasi parte a tabloului (n.r. Andreea Mitu, Sorana Carstea si Monica Niculescu). O vad pe Monica Niculescu castigand turneul, a jucat bine in ultima perioada si are un slice care incomodeaza pe toata lumea" - Simona Halep.