Simona Halep a revenit zilele trecute in tara dupa eliminarea de la Wimbledon, competitie unde a fost invinsa in turul intai. "Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari. Orice critica poate fi constructiva", a precizat Halep pe contul personal de Facebook.

Simona Halep, pe iarba londonezaFoto: wimbledon.com

"Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati scris si m-ati incurajat in ultima perioada. Vreau sa va multumesc si pentru critici, pentru ca, in definitiv, orice critica poate fi constructiva daca reusim sa o primim asa cum trebuie. I AM powered by Romania", a scris Simona pe Facebook.

Dupa ce in 2014 reusea sa ajunga in finala la Roland Garros si in semifinale la Wimbledon, in 2015 Halep nu a putut sa se ridice la nivelul asteptarilor, numarul trei WTA parasind turneul de la Paris in turul doi, iar competitia de la Londra in runda inaugurala.

Dupa ce a pierdut in turul I al competitiei londoneze, Halep putea cobori pana pe locul 6 WTA, in functie de rezultatele inregistrate de Petra Kvitova, Caroline Wozniacki si Lucie Safarova. Insa aceste jucatoare au parasit si ele turneul inainte de a acumula numarul de puncte necesar pentru a o depasi pe romanca in ierarhia WTA. Astfel, Halep va fi pe locul 3 WTA si in clasamentul care va fi dat publicitatii lunea viitoare, dupa incheierea Grand Slam-ului din capitala Marii Britanii.