Simona Halep a revenit in tara dupa eliminarea de la Wimbledon si a vorbit despre momentul pe care il traverseaza si despre ceea va face in urmatoarea perioada. "Nu sunt deloc jos din punct de vedere mental. Normal ca voi juca la FedCup. Nu ma asteptam sa pierd in primul la Wimbledon", a precizat Simona.

Simona Halep, la WimbledonFoto: wimbledon.com

Despre eliminarea de la Wimbledon

"Nu ma asteptam chiar sa pierd din primul tur la Wimbledon. Sunt un pic suparata, bineinteles, de performanta aceasta. Ma simt bine tot timpul ma simt bine cand vin acasa. Chiar mi-a fost dor de casa mea si o sa ma relaxez in urmatoarea perioada" - Simona Halep.

Despre mental

"Merg inainte si nu sunt deloc jos, din punct de vedere mental. Sunt bine si astept sa iau o pauza, ca sa imi revin mai repede. Ma voi pregati fizic, dar de la tenis voi lua o pauza de cateva zile. Dupa aceea, o sa ma remontez ca sa merg in America, la turnee" - Simona Halep.

Despre FedCup

"Bineinteles ca voi juca la Fed Cup. De fiecare data cand sunt bine din punct de vedere fizic si ma simt in stare, joc la Fed Cup, am facut-o mereu. Astept cu nerabdare sa fiu alaturi de echipa si - de ce nu - sa fac doua puncte. Toate jucatoarele Cehiei joaca foarte bine, mai ales Kvitova. Au experienta mai mare la Fed Cup, au castigat de 3 ori titlul. O sa fie un meci greu, dar si noi avem o echipa buna si trebuie sa avem incredere ca putem fi acolo" - Simona Halep.

Despre turneul de la Bucuresti

"Nu exista sanse sa joc la turneul de la Bucuresti. O sa merg doar sa stau cu copiii, la Kids Day. Eu am spus inca de anul trecut ca e greu sa joc, fiindca se disputa pe zgura si e exact in perioada in care trebuie sa ma odihnesc un pic, fiindca joc foarte mult in prima parte a anului. Imi pare rau, sper sa nu se supere fanii ca nu particip. Anul trecut am facut tot ce am putut, am jucat si accidentata, pentru ei, in special. Anul trecut a fost greu sa imi revin, dupa solicitarea pe care am avut-o la turneul din Romania si am decis sa nu mai joc" - Simona Halep.

Echipa de FedCup a Romaniei se va duela cu Cehia in sferturile de finala ale competitiei in perioada 6-7 februarie 2016. Cehia are in componenta jucatoare precum Petra Kvitova (locul 2 WTA), Lucie Safarova (locul 6 WTA), Karolina Pliskova (locul 12 WTA) si Andrea Hlavackova (locul 10 WTA la dublu).