Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de luni, a saptea de intreceri. Monica Niculescu o va intalni in optimi pe Timea Bacsinszky, Elvetia - locul 15 WTA, in a doua partida de pe Terenul 18.

Complexul de la WimbledonFoto: wimbledon.com

Primul meci de pe terenul 18 va incepe la ora 13.30 si le va avea ca protagoniste pe Olga Govortsova (Belarus) si Madison Keys (SUA - favorita 12), urmand ca dupa aceasta partida sa aiba loc disputa dintre Niculescu si Bacsinszky.

Tot in optimi, dar la dublu masculin, in primul meci de pe terenul 8, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (favorita 9) va intalni cuplul Lukasz Kubot/Max Mirnîi (Polonia/Belarus).

Si Horia Tecau va juca luni in optimi la dublu, unde, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer se va infrunta cu perechea australiana Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis, in primul meci de pe terenul 17.

Florin Mergea si olandeza Michaella Krajicek, favoriti 13, vor juca in turul la dublu mixt cu perechea Robert Lindstedt/Anabel Medina Garrigues (Suedia/Spania), ora si locul meciului urmand sa fie stabilite.

De asemenea, Raluca Olaru si Michael Venus (Noua Zeelanda) vor evolua in turul secund la dublu mixt cu perechea Henri Kontinen/Jie Zheng (Finlanda/China), ora si terenul urmand sa fie stabilite.

La simplu junioare, Romania o va avea reprezentanta luni pe Ioana Minca in meciul cu rusoaica Anna Blinkova, primul programat pe terenul cinci, sustine Mediafax.

Vezi aici programul optimilor de pe tabloul masculin de simplu.

Vezi aici programul optimilor de pe tabloul feminin de simplu.