​Simona Halep nu si-a anuntat intentia de a participa la "BRD Bucharest Open", competitie pe care a castigat-o in 2014. In aceste conditii, Sara Errani va fi principala favorita a intrecerii care se va disputa in perioada 11-19 iulie 2015.

BRD Bucharest OpenFoto: Hotnews

Cele mai importante nume romanesti care se vor gasi la startul turneului sunt Alexandra Dulgheru (favorita 4), Monica Niculescu (favorita 7) si Andreea Mitu (20).

"Printre invitatiile pe care FRT le ofera anul acesta, una va ajunge la Sorana Carstea. Totodata, WTA are posibilitatea sa ofere inca o invitatie unei jucatoare de top. Speram ca aceasta sa ajunga la Simona Halep, care ar avea astfel sansa sa-si apere titlul castigat in 2014" - George Cosac, presedintele FRT.

Pe tabloul principal de simplu vor participa 32 de jucatoare, iar pe cel de dublu se vor gasi 16 perechi.

Federatia Romana de Tenis a preluat de la Federatia Ungara de Tenis licenta pentru organizarea turneului WTA de la Bucuresti pentru inca minimum patru editii.

Cine se afla pe lista favoritelor:

Sara Errani, Roberta Vinci, Karin Knapp, Alexandra Dulgheru, Anna Karolina Schmiedlova, Tereza Smitkova, Monica Niculescu, Julia Goerges, Polona Hercog, Teliana Pereira, Timea Babos, Annika Beck, Aleksandra Krunic, Denisa Allertova, Danka Kovinic, Ana Konjuh, Pauline Parmentier, Stefanie Voegele, Silvia Soler-Espinosa, Andreea Mitu, Magda Linette, Sesil Karatantcheva si Elizaveta Kulichkova.

Turneul se va disputa la "Arenele BNR" din Bucuresti.