Simona Halep va intra direct in turul doi al turneului WTA de la Roma, faza a competitiei unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Varvara Lepchenko si Alison Riske.

HotNews.roFoto: Hotnews

In turul trei, Simona ar putea sa se intalneasca cu una din Venus Williams, Garbine Muguruza sau Flavia Pennetta.

In sferturile de finala, Halep ar putea sa dea peste Ekaterina Makarova (jucatoare care a eliminat-o de la Australian Open in acest an), iar in semifinale peste Petra Kvitova.

Un posibil duel cu Maria Sharapova sau Serena Williams ar putea deveni realitate doar in finala competitiei cu premii totale in valoare de 2,7 milioane de euro.

In urma cu un de zile, Simona Halep a ajuns pana in faza semifinalelor, acolo unde a fost invinsa de Serena Williams. Pe traseu, Halep trecuse de Svetlana Kuznetsova, Agnieszka Radwanska, Roberta Vinci si Jelena Jankovic.

In primul tur al turnelului italian se va afla si Irina-Camelia Begu (37 WTA), jucatoare care va intalni in mansa inaugurala o sportiva venita din calificari.

In calificari vor evolua Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru. Monica (62 WTA) o va intalni pe Jasmine Paolini (342 WTA), in timp ce Alexandra va da peste Lisa Sabino (481 WTA).

Turneul WTA de la Roma (de categorie Premier) se va disputa saptamana viitoare.