Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in semifinalele de la Miami, insa partida nu a fost deloc usoara pentru liderul mondial. Acest lucru a fost observat si de Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei din SUA. "Simona Halep progreseaza rapid. Vor mai juca una impotriva alteia in viitor".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Simona progreseaza rapid si are o echipa extraordinara in jurul ei. Vor mai juca una impotriva alteia de multe ori in viitor", a precizat Patrick Mouratoglou pe Twitter. Mesajul i-a fost adresat lui Darren Cahill, unul din consilierii Simonei Halep, informeaza Digisport.

"Bine jucat, amice. Serena Williams este extraordinara", a fost raspunsul lui Cahill pentru Mouratoglou.

A laudat-o pe Serena

Dupa ce a vorbit in termeni frumosi despre Simona Halep, Patrick Mouratoglou a spus cateva cuvinte si despre eleva sa, Serena Williams. "Abilitatea de a castiga in atat de multe situatii si scenarii. Mandru de tine".

Parcursul Simonei Halep la Miami (turneu din categoria Premier Mandatory) s-a oprit in semifinale, faza a competitiei unde a fost invinsa de Serena Williams. Dupa un meci in care a avut puterea sa revina senzational in doua randuri (3-4 cu break in setul doi si 2-5 in decisiv), Halep a fost nevoita sa se recunoasca invinsa la capatul unei partide care a durat doua ore si opt minute (a fost 6-2, 4-6, 7-5 pentru Serena Williams).