Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens (in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre "semifinala de vis cu Serena Williams" care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Invingatoare cu autoritate in meciul cu Sloane Stephens (6-1, 7-5), Simona Halep o va intalni in semifinale la Miami pe Serena Williams, romanca fiind ultima jucatoare care a invins-o pe numarul 1 mondial. Meciul dintre Halep si Williams va fi cel mai important de la inceputul acestui sezon. Acesta ar fi trebuit sa aiba loc in semifinale la Indian Wells, dar americanca a fost nevoita sa se retraga din cauza problemelor la genunchi" - L'Equipe.

"Victoria cu 6-1, 7-5 o duce pe Halep la o semifinala de vis cu Serena Williams, meci in care se vor intalni cele mai bune jucatoare ale momentului. Halep, cu 14 victorii la rand, o va intalni pe Williams, care a obtinut 19 victorii in acest an si este neinvinsa in 2015" - Tennis.now.

"La zece zile dupa intalnirea ratata de la Indian Wells, Serena Williams si Simona Halep vor juca, joi, la Miami, intr-o semifinala exploziva cu alura de finala. Turneul de la Miami este favoritul Serenei, care s-a impus la ultimele doua editii. Dar Halep are statistici impresionante in 2015, cu trei turnee castigate si 14 victorii consecutive" - La Derniere Heure, conform Mediafax.

Cap de serie numarul trei, Simona Halep o va intalni in semifinalele de la Miami pe Serena Williams (cap de serie numarul unu si lider mondial). Meciul va avea loc vineri, de la ora 04:00.