Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Miami (turneu de categorie Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta. Presa internationala o lauda pe sportiva din Romania: "Halep parca zboara. 13 la rand pentru Simona, jucatoare care arata o forma senzationala".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Excelenta Pennetta se preda unei jucatoare in mare forma" - livetennis.it.

"Halep zboara, Pennetta cedeaza pentru prima data in fata romancei. Ultima lor intalnirea avusese loc la US Open, cand sportiva din Brindisi ajungea in semifinale, iar romanca nu devenise inca jucatoarea de temut care pierdea greu in fata Mariei Sharapova la Roland Garros. (...) Intr-un turneu plin de surprize, Simona Halep si Serena Williams sunt singurele jucatoare in acest moment care isi confirma statutul de favorite, tinand cont ca doar ele au ramas in sferturi dintre cele clasate pe primele noua locuri ale ierarhiei WTA" - oktenis.it.

"13 la rand pentru Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta. Simona Halep nu o mai invinsese niciodata pe Flavia Pennetta, romanca reusind sa castige un set din sapte in cele trei meciuri anterioare. Insa luand in considerare forma buna aratata in 2015, nu este o surpriza ca Halep a triumfat in sfarsit in fata jucatoarei italiene" - tennisworld.com.

"Halep continua cursa pentru «dubla» Indian Wells-Miami, dupa succesul de luni, din meciul cu Flavia Pennetta" - l'Equipe, conform Mediafax.

Simona si-a asigurat un cec de 112.270 dolari si 215 puncte WTA. Halep o va intalni in sferturile de finala de la Miami pe americanca Sloane Stephens care a trecut de elvetianca Belinda Bencic in doua seturi, scor 6-4, 7-6 (7-5).