Monica Niculescu nu a reusit sa produca "minunea" impotriva Serenei Williams, jucatoarea noastra fiind eliminata in turul doi al turneului de categorie "Premier Mandatory" de la Miami. Meciul a durat o ora si 21 de minute.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dupa ce la Indian Wells a reusit sa ii tina mult mai bine piept liderului mondial (a fost 7-5, 7-5 pentru Serena), de aceasta data Niculescu nu a avut raspuns in fata jocului agresiv al numarului unu din ierarhia WTA (Williams s-a impus cu 6-3, 6-1).

Dupa un prim set echilibrat in care Niculescu a fost in multe momente egala Serenei, Monica nu a mai putut sa tina la fel ritmul in al doilea.

Serena s-a impus cu 6-3 in primul set, dupa 37 de minute de joc, insa Niculescu a incomodat-o vizibil pe Williams cu al sau slice de forehand.

Sportiva din SUA a facut break-ul in chiar primul game al setului al doilea, iar lucrurile s-au simplificat pentru jucatoarea care se poate lauda cu 19 turnee de Grand Slam castigate de-a lungul carierei. Serena a castigat cu 6-1 al doilea set si a obtinut astfel biletul pentru urmatorul tur al competitiei.

In urma acestui succes, Serena o conduce cu 2-0 in intalnirile directe pe Monica Niculescu.

In cazul in care vor ajunge pana in semifinalele competitiei, Serena Williams si Simona Halep se vor intalni.