Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre revenirile de la Indian Wells

"Au mai fost meciuri unde am revenit, dar acesta a fost cel mai mare pe care l-am castigat, chiar au fost meciuri foarte grele. Nu am jucat un tenis perfect, dar am avut spirit de lupta foarte mare" - Simona Halep.

Despre oboseala fizica si mentala

"E greu sa spun cum am reusit, am vrut doar sa termin meciurile castigandu-le, am facut tot ce am putut ca sa le castig si chiar mi-am dorit mult titlul de la Indian Wells. A fost greu cand am inceput turneul, am avut ceva probleme, mi-a fost greu sa gestionez situatia, dar ma bucur mult ca am reusit. A fost o experienta deosebita pentru mine turneul de la Indian Wells" - Indian Wells.

Despre finala cu Jelena Jankovic

"Am inceput destul de greu, pentru ca nu am jucat in semifinala, e greu sa intri direct in finala intr-un turneu atat de mare. Am fost un pic lenta, nu am simtit mingea, ea a jucat un tenis destul de bun, a condus si in setul doi, dar am incercat sa stau calma, chiar daca m-am enervat pe parcursul meciului. Am incercat sa am o gandire pozitiva si am vrut doar sa lupt pentru fiecare minge pana la sfarsit si a fost bine asa" - Simona Halep.

Despre 2015

"A fost un inceput de an foarte bun, trei titluri, dintre care unul foarte mare, care inseamna mult, un sfert de finala la Grand Slam. Fac tot ce pot, muncesc zi de zi sa ajung cat de buna pot, imi doresc mult sa ajung la un nivel si mai inalt si sper sa reusesc" - Simona Halep.

Pe cine ar putea intalni Simona la Miami:

Turul I: liber, calificata direct

Turul II: Nicole Vaidisova

Turul III: Camila Giorgi (favorita 30)

Optimi: Flavia Pennetta (15), Victoria Azarenka, Jelena Jankovic (20)

Sferturi: Eugenie Bouchard (6)

Semifinale: Serena Williams (1)

Finala: Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki

* Au fost luate in calcul jucatoarele favorite, conform clasamentului WTA.

Turneul WTA de la Miami face parte din categoria Premier Mandatory, este dotat cu premii totale in valoare de $5,381,235. Suprafata de joc este hard. Ultima castigatoare (din 2014) este Serena Williams. Competitia se desfasoara in perioada 24 martie - 5 aprilie.