Nick Bollettieri, unul din cei mai cunoscuti antrenori de tenis din lume, a laudat-o pe Simona Halep dupa titlul castigat la Indian Wells. "Spiritul competitiv si conditia fizica au facut diferenta", a precizat Bollettieri, facand referire la finala pe care Simona a castigat-o in fata Jelenei Jankovic.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Felicitari Simonei Halep pentru victoria de la BNP Paribas Open. Spiritul competitiv si conditia fizica au facut diferenta. Turneu mare pentru Jelena Jankovic", a scris Bollettieri, pe contul sau de Twitter, citat de Mediafax.

In varsta de 83 de ani, Nick Bollettieri este fondatorul academiei de tenis care ii poarta numele. Printre jucatorii care s-au format la academia acestuia se afla Monica Seles, Jim Courier, Andre Agassi, Mary Pierce, Maria Sharapova si Jelena Jankovic. De asemenea, Serena si Venus Williams s-au pregatit si ele la "Academia Bollettieri".

Simona Halep a castigat duminica finala turneului de la Indian Wells, reusind o revenire dramatica in meciul disputat impotriva Jelenei Jankovic. Simona s-a impus in trei seturi - 2-6, 7-5, 6-4, dupa doua ore si 38 de minute, si a reusit sa isi adjudece al 11-lea titlu din cariera. Este cel mai important titlu al Simonei, de categorie Premier Mandatory (1000 puncte).

Din secretele marilor campioni ai tenisului (P)