Serena Williams a avut nevoie de doua ore si trei minute pentru a o invinge pe Monica Niculescu (7-5, 7-5, in turul doi de la Indian Wells). Liderul mondial a trebuit sa joace un tenis de calitate pentru a trece de Monica. In setul doi, la scorul de 3-2 pentru Serena si 40-40, Niculescu a reusit punctul partidei: un passing de toata frumusetea. In tribune, John McEnroe a imitat slice-ul inconfundabil al jucatoarei noastre.

John McEnroe, contrariat de slice-ul Monicai NiculescuFoto: Captura YouTube
  • Secunda 39: John McEnroe si  Larry Ellison (proprietarul turneului de la Indian Wells - om de afaceri american) discuta despre slice-ul Monicai Niculescu, dupa o scurta perfecta reusita de aceasta. Fostul campion american (n.r. McEnroe) pare sa nu inteleaga cum reuseste Monica o asemenea lovitura pe forehand.
  • 6:45 - In setul doi, la scorul de 3-2 pentru Serena si 40-40, Monica a bifat punctul partidei, reusind un passing de toata frumusetea. Finalul schimbului a gasit-o pe Serena Williams in genunchi.
  • A fost primul meci dintre cele doua jucatoare
  • Pentru prezenta in turul doi la Indian Wells, Monica Niculescu va primi 35 de puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 17.100 de dolari.

Vezi aici rezumatul partidei Serena Williams vs Monica Niculescu: