Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, sambata, dupa ce a pierdut finala de la Dubai in fata Simonei Halep, ca nu ar fi crezut in victorie nici daca ar fi castigat setul al doilea, deoarece sportiva romana alearga foarte bine, nu renunta la niciun punct si returneaza toate mingile.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am incercat sa intorc scorul, dar si daca as fi castigat al doilea set nu stiu daca as fi putut sa ma impun in acest meci. Ar fi fost greu deoarece ea nu renunta la niciun punct. Alearga foarte, foarte bine si este greu sa-i dai o minge decisiva. Ea iti da totul inapoi. Am pierdut, asa ca nu sunt fericita acum, dar sunt multumita de aceasta saptamana, de ultimele doua sau trei saptamani. Am avut multe meciuri aici si am invins mari jucatoare. Nu sunt dezamagita", a declarat Pliskova dupa finala de la Dubai, potrivit site-ului oficial al WTA, citat de Mediafax.

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Halep s-a impus dupa o ora si 46 de minute si, in urma acestui succes, romanca revine pe locul 3 WTA.