Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Dubai, competitie care va debuta pe 16 februarie. Sportiva din SUA a pus acest abandon pe seama oboselii. In urma retragerii Serenei, Simona Halep a devenit cap de serie numarul unu.

Simona HalepFoto: Captura video

Castigatoare la Australian Open, Serena a spus ca se simte obosita si ca prefera sa nu ia startul la turneul de la Dubai. In urma acestui anunt, Simona Halep a devenit principala favorita la castigarea competitiei, tinand cont de faptul ca nici Maria Sharapova nu va evolua in Emirate.

In urma cu un an de zile, Halep a abandonat in primul tur, la meciul cu Alize Cornet, din cauza unei accidentari.

Pe langa Serena, de la Dubai s-a retras si Eugenie Bouchard. Sportiva din Canada primise un wild-card, insa a renuntat in ultimul moment din cauza unei accidentari la umar. Favorita numarul doi este Petra Kvitova (Cehia), numarul trei este Caroline Wozniacki (Danemarca), iar numarul patru Ana Ivanovic (Serbia).

Competitia de la Dubai este dotata cu premii totale in valoare de 2,513 milioane de dolari si se va desfasura in perioada 16-21 februarie. Turneul va putea fi urmarit in direct pe Digisport.

Ultima castigatoare de la Dubai este Venus Williams (a invins-o pe Alize Cornet, scor 6-3, 6-0).