Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.600.855 de euro, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tecau si Rojer au invins in sferturile de finala cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjici (Pakistan/Serbia), scor 7-6 (3), 7-6 (3). Meciul a durat o ora si 31 de minute.

In runda urmatoare, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni perechea care se va impune in meciul Andre Begemann/Robin Haase (Germania/Olanda) - Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania, cap de serie numarul 2).

Tot joi, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie) s-a calificat in semifinale dupa ce a trecut in sferturi, scor 6-1, 6-3, de cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numarul 4. In runda urmatoare, Mergea si Inglot vor juca impotriva perechii Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia).

Premiul pentru calificarea in semifinale la Rotterdam este 180 de puncte in clasamentul de dublu si un cec in valoare de 22.530 de euro.