Simona Halep a revenit in Romania dupa eliminarea suferita in sferturile de finala de la Australian Open (a fost invinsa de Ekaterina Makarova). Numarul trei mondial a vorbit despre parcursul avut la Melbourne. "Am facut un turneu bun, nu sunt dezamagita. Ma inteleg bine cu Victor Ionita, am incredere in echipa mea", a precizat Simona.

Simona HalepFoto: ausopen.com

Despre parcursul de la Australian Open

"Nu sunt dezamagita si consider ca am facut un turneu bun. Un sfert de finala la un turneu atat de important este o performanta buna. Eu vreau ca intr-o zi sa castig un Grand Slam, dar nu incep turneul cu gandul ca trebuie sa iau trofeul si nu depinde doar de mine" - Simona Halep, conform gsp.

Despre meciul cu Makarova

"Eu am prins o zi proasta si Makarova a profitat. M-a surprins meciul facut de ea, a jucat o minge moale, care nu o caracterizeaza. A fost mai buna ca mine si a meritat victoria. Cred ca Australian Open va fi castigat de Serena Williams sau Maria Sharapova" - Simona Halep.

Despre meciul cu Spania din Fed Cup

"Suntem o echipa foarte buna. E bine ca Irina Begu a avut si ea un turneu foarte reusit si sper sa castigam. Ne ajuta ca Navarro va lipsi, dar Mugurza e o jucatoare foarte buna, care m-a invins" - Simona Halep.