Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. "A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput", a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA.

Simona HalepFoto: australianopen.com

"A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa, dar cred ca e normal. Am castigat pana la urma si totul e bine. Cand ma enervez incerc sa ma gandesc ca joc un meci ca oricare altul.

Trebuie sa tin mingea mai mult in teren pentru a-mi relaxa bratele. Nu trebuie sa gresesc prea mult, este totusi un turneu de Grand Slam. Cred ca m-am descurcat foarte bine. E pentru a 3-a oara cand joc pe arena principala (n.r. Rod Laver) intr-un turneu. M-am bucurat cand am intrat si am vzut multa lume" - Simona Halep.

Adversara Simonei Halep in turul al doilea al Australian Open va fi australianca Jarmila Gajdosova (68 WTA) care a invins-o in primul tur pe Alexandra Dulgheru cu scorul de 6-3, 6-4.

In urma victoriei de luni, romanca si-a asigurat 70 de puncte WTA si un premiu in valoare de 60.000 de dolari (42.700 de euro).