Simona Halep a plecat, luni, in China, acolo unde va participa la turneul de la Shenzen (4-10 ianuarie 2015). Numarul trei in clasamentul WTA, Halep a vorbit si despre relatia cu Victor Ionita, noul sau antrenor. "Ma simt bine cu el, dar nu-l cunosc indeajuns sa ca imi dau cu parerea. Sper sa colaboram bine".

Simona HalepFoto: Andrei Alex. Moise/ HotNews.ro

"A fost o perioada foarte buna acasa. Ma simt bine cu el. Nu-l cunosc indeajuns ca sa imi dau cu parerea exact cum este, dar este o colaborare buna si sper sa mearga bine in continuare. Vrem sa ne cunoastem si sa primesc cat mai multe indicatii de la el ca sa progresez la ce sunt mai slaba" - Simona Halep, pentru Digisport.

Despre urmatoarele competitii la care va lua parte

"Ambele sunt turnee pregatitoare (n.r Shenzen si Sydney), dar vreau sa le iau in serios si sa dau tot ce pot la fiecare. La Australian Open... mai este mult timp pana acolo. Mai intai sa joc aici si dupa aceea ne gandim la Grand Slam", a incheiat Simona Halep.

Ce program va avea la inceputul lui 2015

Inainte de a participa la Australian Open (primul turneu de Grand Slam al anului), Simona Halep va evolua la turneele WTA de la Shenzhen si Sydney. Numarul trei in ierarhia mondiala, Halep va fi cap de serie numarul unu la cele doua competitii.

Halep va fi favorita numarul unu la Shenzhen, iar apoi va participa la Sydney, acolo unde anul trecut a fost eliminata inca din primul tur de Madison Keys.

Competitia de la Shenzhen se va disputa in perioada 4-10 ianuarie 2014 (premii totale in valoare de 500.000 de dolari), in timp ce turneul de la Sydney va avea loc intre 11 si 16 ianuarie 2015 (premii de 731.000 de dolari).

Australian Open va incepe pe 19 ianuarie si se va incheia pe 31 ianuarie 2015.