In setul decisiv al semifinalei dintre Federer si Wawrinka de la Turneul Campionilor (la scorul de 5-5 si 40-40), Stan s-a certat cu unul dintre spectatori. Mirka Wawrinek (sotia lui Federer) a fost cea care l-a deranjat pe Stan, dupa cum reiese din relatarea jurnalistilor de la Daily Telegraph. Conform spuselor lui John McEnroe, Federer si Wawrinka au avut multe de impartit in vestiar, la finalul partidei, cearta dintre cei doi fiind una de amploare.

Momentul in care Stan si Mirka se contreaza verbalFoto: Captura Daily Telegraph

Roger si Stan au discutat pe un ton ridicat in vestiar, la finalul semifinalei de la Turneul Campionilor. Mirka Wawrkinek a fost cea care i-a adus pe cei doi in acesta situatie.

In timpul meciului, Mirka l-ar fi deranjat de mai multe ori pe Stan. Jucatorul a avut o iesire nervoasa la scorul de 5-5 in setul decisiv, atunci cand i-a reprosat acesteia de ce vorbeste chiar inainte de serviciul lui Roger - "not just before the serve", a spus Stan.

Raspunsul venit din partea doamnei Federer a fost unul care l-a iritat si mai mult pe Wawrinka: "Cry baby".

Pana la urma, Federer a salvat mai multe mingi de meci si s-a calificat in finala Turneului Campionilor. Cei doi au avut insa multe de impartit in vestiar, la finalul disputei.

"Ceva s-a intamplat in vestiar intre Federer si Wawrinka si a durat destul de mult. Au fost multe reprosuri din partea lui Federer", a precizat John Mc Enroe, fosta legenda a tenisului mondial.

Conform presei franceze, Wawrinka a lasat sa se inteleaga, la conferinta de presa de dupa meci, ca Mirka a facut acelasi lucru si la Wimbledon, atunci cand cei doi s-au intalnit.

Scandalul nu pica delor bine pentru echipa Elvetiei, aceasta urmand sa dispute finala Cupei Davis cu Franta, in acest weekend (Federer si Wawrinka fiind oameni de baza pentru elvetieni).

Vezi aici momentul in care Mirka il deranjeaza pe Stan: