"Nu exista o modalitate mai buna pentru a termina un an minunat decat disputarea unei finale la Turneul Campionilor", a declarat Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, dupa calificarea sportivei din Romania in finala competitiei de la Singapore. Simona Halep vs Serena Williams se va disputa duminica, de la ora 13:00.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"Sunt foarte mandru de performanta Simonei de azi. Nu exista o modalitate mai buna pentru a termina un an minunat decat disputarea unei finale la Turneul Campioanelor impotriva Serenei Williams", a scris pe Twitter Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep.

Dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor, Simona Halep este sigura de revenirea pe locul trei in ierarhia WTA, urmand sa o depaseasca pe Petra Kvitova. Finala cu Serena Williams se va disputa duminica, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a evoluat precum pe PlayStation in meciul cu Agnieszka Radwanska. Jucatoarea din Polonia a fost simpla spectatoare in fata loviturilor senzationale ale Simonei (6-2, 6-2, dupa doar o ora si sapte minute). In marea finala a turneului la care au participat cele mai bune opt jucatoare din lume, Halep va da inca o data piept cu Serena Williams (sportiva pe care a invins-o cu 6-0, 6-2 in faza grupelor).