Maria Sharapova a fost eliminata de la Turneul Campioanelor disputat in Singapore. Rusoaica, numarul doi mondial, a pierdut setul al doilea in meciul cu Agnieszka Radwanska, ratand astfel sansa unei eventuale calificari in semifinale.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Maria Sharapova a castigat meciul, scor 7-5 6-7 6-2.

In cel de-al doilea meci, Wozniacki a invins-o cu 6-2 6-3 pe Petra Kvitova.

Clasamentul final al grupei:

1. Caroline Wozniacki (va juca in semifinale cu locul 2 din grupa rosie)

2. Agnieszka Radwanska (va juca in semifinale cu locul 1 din grupa rosie)

Pentru ca Sharapova sa mai aiba o sansa de calificare in semifinale, ar fi trebuit sa castige in doua seturi impotriva polonezei, fiind insa nevoie si ca in meciul urmator din grupa alba Caroline Wozniacki sa castige tot in doua seturi in fata Petrei Kvitova.

Sharapova castigase primul set, apoi in setul al doilea a condus cu 5-1. Poloneza a reusit insa o revenire spectuloasa, conducand cu 6-5. Setul a fost dus in tie-break unde Radwanska s-a impus.

Tot vineri va juca si Simona Halep impotriva Anei Ivanovici, in ultimul meci din grupa rosie, de la ora 14.30. Pentru a se califica de pe prima pozitie, Halep are nevoie de 5 game-uri in fata sarboaicei. Pentru ca Ivanovic sa se califice trebuie sa o bata pe Simona in doua seturi. Altfel, se va califica Serena Williams.