Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat ca a venit al Turneul Campioanelor de la Singapore fara mari asteptari, ceea ce o face sa evolueze fara presiune si sa joace la fel cum a facut-o la Roland Garros, unde a ajuns in finala, scrie site-ul WTA Tennis, citat de Mediafax.

Simona Halep, fericita dupa victoria cu Serena WilliamsFoto: Mediafax

"Am avut o perioada dificila inaintea acestui turneu si am spus ca vreau sa lucrez la serviciu, pentru ca la Beijing nu m-a ajutat prea mult. Am muncit din greu in fiecare zi, cam 20 de minute numai la serviciu. Pot sa spun ca joc aici asa cum am facut-o la French Open, fara presiune, fara asteptari. Pentru ca daca ma astept la ceva, corpul meu se incordeaza foarte mult si nu pot juca. Am venit aici sa o iau meci cu meci si sa vad cat de departe pot ajunge, dar acum este unul dintre cele mai bune turnee din acest an pentru mine. Sunt bucuroasa de mine si vreau sa profit de acest moment", a afirmat Halep.

Primul sau succes in fata Serenei Williams a insemnat in acelasi timp cea mai drastica infrangere suferita de jucatoarea americana in cariera si capatul unei serii de 16 meciuri castigatoare la Turneul Campioanelor.

Romanca va juca, vineri, ultima partida din grupa, cu Ivanovici, in timp ce Williams si Bouchard se vor intalni joi.