"E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes", a declarat Simona HAlep (numarul 4 mondial), dupa victoria de miercuri in fata numarului 1 mondial Serena Williams (6-0,6-2). Chiar si asa, sportiva romana a declarat ca trebuie sa uite rapid meciul de azi si sa se concentreze pentru urmatorul meci din turneu contra Anei Ivanovici.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes. A fost visul meu sa o inving pe Serena. Nu as fi putut juca azi fara ajutorul fanilor si al romanilor care au venit aici sa ma sutina. Ma simt extraordinar. Trebuie sa uit imediat acest meci si sa ma concentrez mai departe pe turneu, pe urmatorul meci", a declarat Halep, miercuri.

"Am fost agresiva si am luat mingea devreme. Am servit foarte bine. Mi-a functionat serviciul si totul a mers bine. Ma simt foarte bine acum. Sunt foarte, foarte fericita", a mai spus sportiva romana.

Simona Halep a invins-o miercuri in doua seturi 6-0, 6-2 pe numarul unu mondial, americanca Serena Williams in a doua etapa din grupa Rosie a turneului Campioanelor de la Singapore.

Halep a obtinut astfel a doua victorie a sa din tot atatea meciuri in grupa, dupa ce luni a trecut tot in doua seturi de canadianca Eugenie Bouchard. Halep va disputa urmatorul meci din grupa Rosie contra sarboaicei Ana Ivanovici.