Jucatoarea rusa Anastasia Pavliucenkova (locul 30 WTA, cap de serie 6) a declarat ca romanca Irina-Camelia Begu, pe care o va intalni in finala turneului Kremlin Cup de la Moscova, este o adversara dificila, informeaza wtatennis.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Categoric este o adversara dificila. A invins cateva jucatoare bune in aceasta saptamana si a ajuns in finala, deci joaca bine. Sper ca totul imi va merge", a spus Pavliucenkova.

Irina-Camelia Begu s-a declarat incantata de faptul ca s-a calificat in finala. "Sunt bucuroasa ca m-am calificat in finala aici, dupa ce anul trecut am avut probleme la umar", a afirmat Begu, conform AFP.

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Kremlin Cup de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 710.000 de dolari, dupa ce a trecut in semifinale de sportiva ceha Lucie Safarova, locul 17 mondial si a patra favorita. Begu a invins-o pe Safarova cu scorul de 7-6 (5), 1-6, 6-3, noteaza Mediafax.

Begu o va intalni in finala pe jucatoarea rusa Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 6, care a invins-o in semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva ceha Katerina Siniakova (128 WTA).

Begu si Pavliucenkova s-au mai intalnit pana acum o singura data, in sferturile de finala ale editiei din 2013 a turneului de la Seul, meci castigat de rusoaica, scor 6-2, 6-2.

Editia din 2013 a turneului de la Moscova a fost castigata de Simona Halep.

Finala va avea loc la 12.00 ora Romaniei si va in direct pe DigiSport2.